Στην Κύπρο ο Αντόνιο Γκουτέρες στα τέλη Ιουλίου – Αναμένονται ανακοινώσεις
Την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Σε συνέντευξή του στο podcast «Legal Matters» με τον Χριστόφορο Χριστοφή, ο βουλευτής Λευκωσίας του ΔΗΣΥ εμφανίστηκε να συμφωνεί με τη θέση που είχε εκφράσει ο Χρήστος Πουργουρίδης, σύμφωνα με την οποία ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και επίτιμος πρόεδρος του κόμματος δεν θα πρέπει να συμμετέχει στα κομματικά όργανα, κατά ανάλογο τρόπο με όσα ίσχυσαν στις περιπτώσεις των Φαίδωνα Φαίδωνος και Νίκου Σύκα.
Παράλληλα, ο κ. Δημητρίου ανέφερε πως η πλέον ενδεδειγμένη εξέλιξη θα ήταν ο ίδιος ο Νίκος Αναστασιάδης να επιλέξει να κρατήσει αποστάσεις από τις εσωκομματικές διαδικασίες, διευκολύνοντας έτσι το κόμμα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




