Στην Κύπρο ο Αντόνιο Γκουτέρες στα τέλη Ιουλίου – Αναμένονται ανακοινώσεις
Την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Μιλώντας το πρωί στην κρατική τηλεόραση, σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία συγκάληψη για κανένα και ούτε χωρίσαμε σε δικούς μας κι άλλους.
Χθες ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας τοποθετήθηκε ως όφειλε για όσα του καταλογίζουν. Απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς. Το ερώτημα που έθεσε και ο ίδιος ο τέως Πρόεδρος, είναι γιατί οι λειτουργοί όταν εντόπισαν τις κατηγορίες αυτές γιατί δεν τον κάλεσαν να απαντήσει;
Ερωτηθείς ότι αν τιμάται ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και ο Δημοκρατικός Συναγερμός λόγω των σοβαρών ενδεχόμενων κατηγοριών, ο Ευθύμιος Δίπλαρος απάντησε ότι μπορεί να είναι κανείς περήφανος για τα λαϊκά δικαστήρια που έχουν στηθεί; Και οι πολίτες έχουν ήδη σχηματίσει μια άποψη πριν ξεκινήσουν έρευνες και βγει αποτέλεσμα. «Για να αποδειχθεί ότι είναι ένοχος κάποιος πρέπει να αποφασίσει η δικαιοσύνη», πρόσθεσε.
«Υπάρχει ένα πόρισμα το οποίο σίγουρα δεν περιποιεί τιμή και προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό. Αλλά αν αύριο δεν αποδειχθεί τίποτε στη δικαιοσύνη θα λέμε ότι ήταν και αυτοί διεφθαρμένοι κτλ;», συνέχισε.
«Εμείς μαθήματα που έχουν αμαρτωλή ιστορία δεν θα δεχθούμε μαθήματα και αναφέρομαι στο ΑΚΕΛ», τόνισε.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΚΕΛ: Επιστρέφει τα πυρά: Στον θλιβερό ρόλο του υπερασπιστή του Ν. Αναστασιάδη παραμένει ο ΔΗΣΥ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




