Μέλος του ISIS σκοτώθηκε στην Άγκυρα σε συμπλοκή με δυνάμεις ασφαλείας

Μέλος του ISIS σκοτώθηκε στην Άγκυρα σε συμπλοκή με δυνάμεις ασφαλείας

Ενα ύποπτο μέλος του ISIS σκοτώθηκε στην Άγκυρα σε συμπλοκή με τις δυνάμεις ασφαλείας κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων για τη σύλληψη μελών του Ισλαμικού Κράτους ενόψει της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ που είναι προγραμματισμένη για τις 7-8 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το κανάλι NTV, χθες η Αστυνομία έκανε έφοδο σε οικία σε επαρχία της Άγκυρας.  Η οικία ανήκει σε ύποπτο μέλος του ISIS, το οποίο «είχε δώσει οδηγίες για επίθεση μέσω των social media πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ», σύμφωνα με το NTV.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ των Aστυνομικών και του ύποπτου, ο οποίος και έπεσε νεκρός. Η σύζυγός του τραυματίστηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE