Τιμές-σοκ: Έχεις εισιτήρια για τη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ αλλά δεν έκλεισες τα αεροπορικά; Πάρε βαθιές ανάσες και δες τα δρομολόγια

Τιμές-σοκ: Έχεις εισιτήρια για τη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ αλλά δεν έκλεισες τα αεροπορικά; Πάρε βαθιές ανάσες και δες τα δρομολόγια

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ, στις 26 Σεπτεμβρίου, έχει ήδη ξεκινήσει, με χιλιάδες θαυμαστές από την Κύπρο να ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να βρεθούν στη μεγαλύτερη μουσική βραδιά του φθινοπώρου.

Ωστόσο, όσοι εξασφάλισαν εγκαίρως το εισιτήριό τους για τη συναυλία αλλά άφησαν για αργότερα την κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων, βρίσκονται αντιμέτωποι με σημαντικές επιβαρύνσεις, καθώς οι τιμές για τις πτήσεις προς την ελληνική πρωτεύουσα έχουν εκτοξευθεί.

Προχωρήσαμε σε έρευνα μέσω της πλατφόρμας Sky Scanner και σας παρουσιάζουμε τις τιμές.

Από τη Λάρνακα: Από 150 ευρώ έως και 377 ευρώ

Για αναχώρηση στις 25 Σεπτεμβρίου από τη Λάρνακα προς την Αθήνα, με απευθείας πτήση και χωρίς επιστροφή, οι τιμές ξεκινούν από τα 150 ευρώ (ή 170 ευρώ με διαθέσιμη έκπτωση 20 ευρώ) και φθάνουν μέχρι και τα 377 ευρώ.

Αντίστοιχα, για όσους σχεδιάζουν να ταξιδέψουν την ίδια ημέρα της συναυλίας, στις 26 Σεπτεμβρίου, οι επιλογές είναι περιορισμένες. Υπάρχουν εισιτήρια από 59 ευρώ, ωστόσο αφορούν βραδινή πτήση, όταν η συναυλία θα έχει ήδη ξεκινήσει. Για πρωινή αναχώρηση, η τιμή ανεβαίνει μέχρι τα 265 ευρώ.

Από την Πάφο: Πτήσεις μόνο μία ημέρα πριν

Ακόμη πιο περιορισμένες είναι οι επιλογές για τους κατοίκους της Πάφου. Στις 25 Σεπτεμβρίου υπάρχουν μόλις τρεις απευθείας πρωινές πτήσεις προς Αθήνα, με τιμές που κυμαίνονται από 217 έως 220 ευρώ.

Για την ημέρα της συναυλίας, στις 26 Σεπτεμβρίου, δεν υπάρχουν διαθέσιμες απευθείας πτήσεις από την Πάφο προς την Αθήνα.

Αυξημένη ζήτηση λόγω της μεγάλης συναυλίας

Η αυξημένη ζήτηση για τη συναυλία της Άννας Βίσση φαίνεται πως επηρεάζει σημαντικά και τις αεροπορικές μετακινήσεις από την Κύπρο προς την Ελλάδα. Με τα εισιτήρια της συναυλίας να έχουν ήδη εξασφαλιστεί από πολλούς θαυμαστές, όσοι δεν προχώρησαν έγκαιρα στην κράτηση των πτήσεων καλούνται πλέον να πληρώσουν αρκετά περισσότερα για να βρεθούν στις 26 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ και να ζήσουν από κοντά τη μεγάλη μουσική γιορτή.

Σημειώνεται ότι ενδεχομένως να υπάρχουν φθηνότερες επιλογές με στάσεις σε άλλα αεροδρόμια ή λίγες μέρες νωρίτερα αλλά αυτό σημαίνει ότι θα επιβαρυνθείτε με μεγαλύτερο κόστος διαμονής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE