Βόμβα από τις Φυλακές! Αφέθηκε ελεύθερος ως...ανάπηρος ο Ντίνος Μιχαηλίδης για τις «χρυσές μίζες»

Βόμβα από τις Φυλακές! Αφέθηκε ελεύθερος ως...ανάπηρος ο Ντίνος Μιχαηλίδης για τις «χρυσές μίζες»

Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Ντίνος Μιχαηλίδης, που είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 15 ετών για τις μίζες από την αγορά των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων TOR M1 επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου σύμφωνα με ελλαδικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της έγκυρης ιστοσελίδας koutipandoras.gr, ο κ. Μιχαηλίδης έκανε χρήση του άρθρου 110Α, σύμφωνα με το οποίο -μετά τις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα με το νόμο Παρασκευόπουλου τον περασμένο Απρίλιο- αν ένα κρατούμενος έχει ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, τότε μπορεί να αιτηθεί και να λάβει απόλυση.

Στον πρώην υπουργό διαπιστώθηκε αναπηρία με ποσοστό 80%, λόγω καρδιολογικών προβλημάτων, αλλά και στην όραση και την ακοή.

Ο κ. Μιχαηλίδης για τις «χρυσές μίζες» δεν έμεινε στη φυλακή παραπάνω από 10 μήνες, αφού καταδικάστηκε το Φεβρουάριο του 2015 μαζί με το γιο του, Μιχάλη, τον πρώην σύμβουλο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Αν. Σοφό, τη σύζυγο αυτού, Μαρία, αλλά και τον καταζητούμενο επιχειρηματία, Φουαντ Αλ Ζαγιάντ.

Άλλος ένας κατάδικος για εγκλήματα «λευκού κολάρου» από σήμερα θα κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE