Ποιος Ρούντολφ; Έτσι κυκλοφορεί ο Άγιος Βασίλης στη Λεμεσό

Ποιος Ρούντολφ; Έτσι κυκλοφορεί ο Άγιος Βασίλης στη Λεμεσό

Τα ελάφια, οι τάρανδοι και ο Ρούντολφ δεν έχουν θέση στο 2015. Για αυτό και στην πόλη του γλεντιού, τη Λεμεσό, οι μοτοσικλετιστές βάλθηκαν να μας βάλουν στο κλίμα των ημερών.

Στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στη σελίδα CyStreets στο Facebook, φαίνεται ότι ο Άγιος Βασίλης αντάλλαξε τον τάρανδό με μια μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα, έχασε τα περιττά κιλά και κυκλοφορεί στιλάτος και γιορτινός στο κέντρο της πόλης.

Μετά λοιπόν τα αυτοκίνητα με τα κέρατα που έχουν κατακλύσει την Κύπρο, τώρα στη Λεμεσό κυκλοφορούν και μοτοσικλετιστές….ντυμένοι στο πνεύμα των ημερών, πάντα όμως φορώντας το κράνος τους.

Δεν ξέρουμε αν ο συγκεκριμένος φέρνει δώρα στα παιδιά, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι μας έχει φτιάξει τη μέρα! Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.