Σάλος με φωτογραφία από παραλία: Γυναίκα κάθεται πάνω στο Seatrac για άτομα με αναπηρία

Σάλος με φωτογραφία από παραλία: Γυναίκα κάθεται πάνω στο Seatrac για άτομα με αναπηρία

Καταγγελία πολίτη φέρνει στο προσκήνιο τη λανθασμένη χρήση των συστημάτων Seatrac σε παραλία της Κύπρου, με φωτογραφία που δείχνει λουόμενη να κάθεται πάνω στις ειδικές ράγες που προορίζονται αποκλειστικά για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Ο πολίτης, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία στη σελίδα "Που πήγαμε", υπενθυμίζει ότι οι ειδικές κατασκευές δεν αποτελούν σημείο ξεκούρασης, παιχνίδι ή πέρασμα για όσους θέλουν να αποφύγουν την άμμο, αλλά μια απαραίτητη υποδομή που επιτρέπει σε άτομα με αναπηρία να έχουν αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα.

«Τα Seatrac δεν είναι για να κάθεστε, να περπατάτε πάνω τους για να μην πιάνει άμμο τα πόδια σας ή να παίζουν τα παιδιά σας. Έχουν συγκεκριμένο σκοπό: να μπορούν άτομα με αναπηρία να μπουν στη θάλασσα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως επισημαίνει, η τοποθέτηση αντικειμένων ή η χρήση των ραγών από λουόμενους μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία του συστήματος και να στερήσει από ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη τη δυνατότητα να απολαύσουν το μπάνιο τους με ασφάλεια και αξιοπρέπεια.

«Δεν είναι θαλάσσιο παιχνίδι. Είναι αναγκαιότητα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», καταλήγει στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η αναβάθμιση της αποτρεπτικής ισχύος, ύψιστη προτεραιότητα» - «Θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας ως αδελφοί», είπε ο Δένδιας

ΠτΔ: «Η αναβάθμιση της αποτρεπτικής ισχύος, ύψιστη προτεραιότητα» - «Θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας ως αδελφοί», είπε ο Δένδιας

Με τις νέες δυνατότητες, τις οποίες δημιουργούμε στις Ένοπλες Δυνάμεις, θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας ως αδελφοί, είπε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας κ. Νίκος Δένδιας, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικ Μέγαρο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE