Παραδέχθηκε πέντε διαρρήξεις και κλοπές οικιών - Κατέληξε στο κελί 33χρονος στη Λεμεσό

Παραδέχθηκε πέντε διαρρήξεις και κλοπές οικιών - Κατέληξε στο κελί 33χρονος στη Λεμεσό

Άντρας ηλικίας 33 ετών συνελήφθη σήμερα από την Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών που διαπράχθηκαν στην πόλη και επαρχία Λεμεσού.

Ο 33χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και κατά την ανάκρισή του, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη πέντε διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2026.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE