«Ήταν άδικο...»: Η καταγγελία γονέα για τα βραβεία στις αποφοιτήσεις - «Έφυγαν χωρίς ούτε μία διάκριση»

«Ήταν άδικο...»: Η καταγγελία γονέα για τα βραβεία στις αποφοιτήσεις - «Έφυγαν χωρίς ούτε μία διάκριση»

«Ήταν άδικο». Με αυτά τα λόγια γονέας, μέσα από ανάρτησή του στη σελίδα «Πού Πήγαμε», εκφράζει τον προβληματισμό του για τον τρόπο με τον οποίο απονέμονται τα βραβεία στις τελετές αποφοίτησης των Λυκείων.

Όπως αναφέρει, στην αποφοίτηση που παρακολούθησε, τα περισσότερα βραβεία απονεμήθηκαν σε μαθητές του πρακτικού και του κλασικού, ενώ, όπως υποστηρίζει, μαθητές άλλων κατευθύνσεων, όπως του εμπορικού και του οικονομικού, δεν έλαβαν καμία διάκριση.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως δεν αμφισβητεί την αξία των μαθητών που βραβεύτηκαν, αλλά διερωτάται γιατί δεν αναγνωρίζεται και η προσπάθεια παιδιών που εργάστηκαν εξίσου σκληρά καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Μάλιστα, σημειώνει ότι το δικό του παιδί δεν είναι αριστούχος και πως η τοποθέτησή του δεν γίνεται για προσωπικό όφελος, αλλά γιατί θεωρεί πως όλοι οι μαθητές αξίζουν ίση αναγνώριση για τον κόπο και την προσπάθειά τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE