Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες
Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.
Ο λόγος για την Αλέξια που μεσουράνησε από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 μέχρι και τα μέσα του ’90 στο εγχώριο καλλιτεχνικό στερέωμα. Η τραγουδίστρια έχει πλέον αρκετά περιττά κιλά και εμφανή τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπό της.
Αρκετά περιέργο αν σκεφτεί κανείς πως συνομήλικες αλλά και μεγαλύτερες από αυτήν παρουσιάστριες, τραγουδίστριες και ηθοποιοί έχουν τελείως διαφορετική εικόνα με την βοήθεια βέβαια light (βλέπε μπότοξ) ή πιο έντονων (νυστέρι) αισθητικών παρεμβάσεων. Προφανώς η Αλέξια που έχει αποσυρθεί χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας δεν ασχολείται και τόσο με την εικόνα της.
Πηγή: Gossip-tv
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις