Καταγγελία πολίτη για έργα στα Λατσιά: «Αν χτυπήσει κάποιο παιδί, τότε θα τρέχετε όλοι» - Φωτογραφία

Καταγγελία πολίτη για έργα στα Λατσιά: «Αν χτυπήσει κάποιο παιδί, τότε θα τρέχετε όλοι» - Φωτογραφία

Έντονη ανησυχία εκφράζει πολίτης μέσα από ανάρτησή του στη σελίδα «Πού Πήγαμε και Δεν Μας Άρεσε», καταγγέλλοντας, όπως υποστηρίζει, ελλιπή μέτρα ασφάλειας σε έργα που εκτελούνται στην οδό Αγίου Γεωργίου στα Λατσιά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε σημείο όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες υπάρχει φρεάτιο με ακατάλληλη σήμανση, γεγονός πουμ όπως αναφέρει, εγκυμονεί κινδύνους για πεζούς και ιδιαίτερα για μικρά παιδιά.

«Ντροπή σας... Άμα χτυπήσει κάποιο μωρό από έλλειψη σωστής σηματοδότησης με κάλυμμα φρεατίου, ψάχνεστε. Όταν χτυπήσει κάποιο μωρό τότε θα τρέχετε όλοι», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Ο πολίτης καλεί τους αρμόδιους να επιληφθούν άμεσα του ζητήματος, ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας πριν σημειωθεί οποιοδήποτε ατύχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE