Υπόθεση Ξυλοφάγου: Ενώπιον του Δικαστηρίου των Βάσεων σήμερα ο πατέρας των δύο παιδιών

Υπόθεση Ξυλοφάγου: Ενώπιον του Δικαστηρίου των Βάσεων σήμερα ο πατέρας των δύο παιδιών

Ο πατέρας των δύο άτυχων παιδιών που έχασαν την ζωή τους καθώς εγκλωβίστηκαν σε όχημα την περασμένη Κυριακή, πρόκειται να παρουσιαστεί ενώπιον του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων, το οποίο θα συνεδριάσει στη Δεκέλεια την σήμερα Τετάρτη, 2 Ιουλίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Σε ανακοίνωση, η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων αναφέρει ότι οι έρευνες για τον τραγικό θάνατο των δύο παιδιών συνεχίζονται και δεν είναι σε θέση, στο παρόν στάδιο, να σχολιάσει τις συνθήκες ή την αιτία θανάτου.

Παράλληλα, σημειώνει ότι η έρευνα συνεχίζεται με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το κράτος προτίθεται να αναλάβει τα έξοδα για μεταφορά των σορών των δύο παιδιών στη Βουλγαρία.

Πηγή: riknews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE