Νεκρός 19χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Ρόδο

Νεκρός 19χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Ρόδο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (3/7) στη Ρόδο, στην παραλιακή οδό Αφάντου.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος παράσυρε 19χρονο Τσέχο που κινούνταν πεζός στην περιοχή, σύμφωνα με το rodiaki.gr.

Ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία. Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η αρμόδια υπηρεσία της Τροχαίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE