Προσοχή: Μεγάλη απάτη με «δόλωμα» την ATA – Μην ανοίξετε αυτό το email

Προσοχή: Μεγάλη απάτη με «δόλωμα» την ATA – Μην ανοίξετε αυτό το email

Ανεπιθύμητα ηλεκτρονικά μηνύματα με το λογότυπο του Γενικού Λογιστηρίου ζητούν επαλήθευση προσωπικών στοιχείων του αποδέκτη και στοιχεία του τραπεζικού του λογαριασμού με πρόφαση την καταβολή ΑΤΑ, προειδοποιεί το Γενικό Λογιστήριο.

Η Υπηρεσία εφιστά την προσοχή των πολιτών σε τέτοιου είδους μηνύματα, τα οποία έχουν σκοπό να υποκλέψουν στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού ανυποψίαστων πολιτών και προτρέπει όσους έχουν λάβει τέτοια μηνύματα να τα αγνοήσουν.

Τονίζεται επίσης ότι η οποιαδήποτε επικοινωνία του Γενικού Λογιστηρίου της Δημοκρατίας με τους πολίτες μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων πραγματοποιείται μόνο μέσω ηλεκτρονικών διευθύνσεων, οι οποίες λήγουν σε @treasury.gov.cy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE