Εξιτήριο από το Νοσοκομείο για τον Τουφάν Έρχιουρμαν - Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο για τον Τουφάν Έρχιουρμαν - Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Ο Τουφάν Έρχιουρμαν, πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί από το Νοσοκομείο όπου είχε διακομισθεί χθες έπειτα από αδιαθεσία που παρουσίασε σύμφωνα με την Τ/Κ εφημερίδα «kibrispostasi».

Όπως ανακοινώθηκε, θα παραμείνει για ένα διάστημα σε ανάπαυση.

Σε ανακοίνωση της «Προεδρίας» αναφέρονται τα εξής:

«Ο «Πρόεδρος της Δημοκρατίας», Τουφάν Έρχιουρμαν, πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί από το Νοσοκομείο «Δρ. Μπουρχάν Ναλμπάντογλου», αφού όλες οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, μετά την αδιαθεσία που ένιωσε χθες λόγω πτώσης της αρτηριακής του πίεσης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Παλαιό «Προεδρικό Μέγαρο», είχαν θετικά αποτελέσματα.

Η γενική κατάσταση της υγείας του είναι καλή και, σύμφωνα με τις συστάσεις των θεραπόντων ιατρών του, θα παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα σε ανάπαυση.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Εντός του συμφωνημένου πλαισίου οι όποιες διαπραγματεύσεις για λύση του Κυπριακού

Κυβέρνηση: Εντός του συμφωνημένου πλαισίου οι όποιες διαπραγματεύσεις για λύση του Κυπριακού

Η κυβέρνηση δεν έχει φοβικά σύνδρομα ως προς την συμμετοχή της σε διαπραγματεύσεις για επίλυση του Κυπριακού, ωστόσο δεν θα αποδεχθεί μία διαδικασία έωλη που θα δημιουργεί κινδύνους, δήλωσε ο αναπλήρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE