Έφτασαν στην Κύπρο με ταχυδρομικά πακέτα: Η ΥΚΑΝ αποκάλυψε φορτίο 7 κιλών κάνναβης

Έφτασαν στην Κύπρο με ταχυδρομικά πακέτα: Η ΥΚΑΝ αποκάλυψε φορτίο 7 κιλών κάνναβης

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης εντόπισε και κατάσχεσε η ΥΚΑΝ, στη Λάρνακα

Ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους εφτά κιλών εντόπισε και κατάσχεσε η ΥΚΑΝ, στη Λάρνακα. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη 30χρονος.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΥΚΑΝ, με υπηρεσίες άλλων χωρών καθώς και το Τμήμα Τελωνείων της Κύπρου, μετά από αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκαν δύο ταχυδρομικά πακέτα, που έφτασαν στην Κύπρο από χώρα του εξωτερικού. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι εντός των δύο πακέτων υπήρχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους εφτά κιλών.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που ακολούθησαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 30χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Τη σύλληψή του 30χρονου, ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμά του, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:

· Ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους 10 γραμμαρίων

· Ποσότητα κοκαΐνης μεικτού βάρους 10 γραμμαρίων

· Ένα αλεστήρι με ίχνη κάνναβης

· Σκεύη χρήσης ναρκωτικών ουσιών

· Μία ζυγαριά ακριβείας και

· Δύο μισοκαπνισμένα τσιγάρα που περιέχουν κάνναβη.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE