Η εικόνα που εξόργισε πολίτη: Έβγαλε το σκύλο στη καυτή άσφαλτο ενώ εκείνος έπινε φραπέ

Η εικόνα που εξόργισε πολίτη: Έβγαλε το σκύλο στη καυτή άσφαλτο ενώ εκείνος έπινε φραπέ

Προβληματισμό προκαλεί ανάρτηση πολίτη στη σελίδα «Πού Πήγαμε», ο οποίος καλεί τους ιδιοκτήτες σκύλων να αποφεύγουν τις βόλτες τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας.

Όπως αναφέρει, είδε ιδιοκτήτη να βγάζει βόλτα τον σκύλο του στη 1:15 το μεσημέρι, με το ζώο να περπατά πάνω στην καυτή άσφαλτο, λαχανιασμένο και εμφανώς καταπονημένο, ενώ ο ίδιος κρατούσε παγωμένο καφέ και φορούσε καπέλο.

Στην ανάρτησή του υπενθυμίζει ότι οι σκύλοι κινδυνεύουν από θερμοπληξία και εγκαύματα στις πατούσες, καθώς η άσφαλτος μπορεί να ξεπεράσει τους 60°C. Καλεί τους ιδιοκτήτες να επιλέγουν βόλτες νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα, να έχουν πάντα μαζί τους νερό και να αποφεύγουν την έκθεση των κατοικιδίων στις ακραίες θερμοκρασίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE