Θρίλερ στον αυτοκινητόδρομο: Δίχρονο παιδάκι παρουσίασε σπασμούς σε λεωφορείο - Επενέβησαν άμεσα οι Αρχές

Θρίλερ στον αυτοκινητόδρομο: Δίχρονο παιδάκι παρουσίασε σπασμούς σε λεωφορείο - Επενέβησαν άμεσα οι Αρχές

Στίγμες αγωνίας εκτυλίχθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, όταν 2χρονο παιδάκι που επέβαινε σε λεωφορείο παρουσίασε ξαφνικά σπασμούς.

Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση, με το προσωπικό της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων να στήνει μια άρτια συντονισμένη επιχείρηση διάσωσης.

Το περιστατικό έφερε στο φως η Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, Ριάνα Κωνσταντίνου, με παρέμβαση της στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. Ο συναγερμός σήμανε αμέσως μόλις οι επιβάτες του λεωφορείου κάλεσαν σε βοήθεια. Το κέντρο ελέγχου αντέδρασε άμεσα, αποστέλλοντας το πλησιέστερο ασθενοφόρο για να ανακόψει τη πορεία του λεωφορείου. Η παραλαβή του μικρού παιδιού έγινε στη μέση της διαδρομής με απόλυτη ασφάλεια και ταχύτητα, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE