Έπεσε θύμα ληστείας στη μέση του δρόμου 38χρονη - Της άρπαξαν την τσάντα, έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε

Έπεσε θύμα ληστείας στη μέση του δρόμου 38χρονη - Της άρπαξαν την τσάντα, έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ληστείας με θύμα 38χρονη, η οποία διαπράχθηκε σήμερα στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 6 το πρωί σήμερα, ενώ η 38χρονη περπατούσε σε δρόμο στη Λάρνακα, την προσέγγισαν δύο πρόσωπα τα οποία επέβαιναν σε μοτοποδήλατο.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο συνοδηγός έκλεψε την τσάντα της παραπονούμενης, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 30€, προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα,  ενώ η ίδια έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε. Ακολούθως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Η 38χρονη μετέβηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι,  φέρει μικροεκδορές και εγκαύματα τριβής στο χέρι και στο πόδι και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έλαβε εξιτήριο.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE