Η πιο απρόσμενη «επισκέπτρια»: Λεοπάρδαλη ορμά σε κατάστημα στην Ινδία και επιτίθεται σε εργαζόμενο

Η πιο απρόσμενη «επισκέπτρια»: Λεοπάρδαλη ορμά σε κατάστημα στην Ινδία και επιτίθεται σε εργαζόμενο

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σε κατάστημα στο Ρατζαστάν στην Ινδία, όταν μια λεοπάρδαλη εισέβαλε αιφνιδιαστικά στον χώρο και επιτέθηκε σε εργαζόμενο.

Το βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ο άνδρας βρίσκεται μέσα στο κατάστημα, όταν ξαφνικά μια λεοπάρδαλη εισέρχεται στον χώρο και κατευθύνεται απειλητικά προς το μέρος του. Το άγριο ζώο του επιτίθεται, με τον άνδρα να αντιδρά άμεσα και να απομακρύνεται τρέχοντας, προκειμένου να γλιτώσει. Στη συνέχεια, η λεοπάρδαλη παραμένει μέσα στο κατάστημα, περιφέρεται ανάμεσα στα ράφια και εξερευνά τον χώρο, ενώ επικρατεί αναστάτωση.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, το άγριο ζώο εγκλωβίστηκε με ασφάλεια, ακινητοποιήθηκε με τη χρήση ηρεμιστικού και στη συνέχεια απελευθερώθηκε στο φυσικό του περιβάλλον.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE