«Μαύρα» Χριστούγεννα: Κοριτσάκι 2 ετών κατάπιε μπαταρία λιθίου και πέθανε

«Μαύρα» Χριστούγεννα: Κοριτσάκι 2 ετών κατάπιε μπαταρία λιθίου και πέθανε

«Μαύρα» Χριστούγεννα πέρασε μία οικογένεια στις ΗΠΑ, όταν το δίχρονο κοριτσάκι της ξέφυγε από την προσοχή των δικών της και κατάπιε μία μικρή μπαταρία λιθίου.

Η μικρή Μπριάνα Φλάουερ βρισκόταν στο σπίτι των παππούδων της όταν συνέβη το περιστατικό. Ξαφνικά η μικρή μελάνιασε και στη συνέχεια άρχισε να βγάζει αίμα από το στόμα. Αμέσως το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δύο ώρες μετά όμως κατέληξε, καθώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να σταματήσουν την εσωτερική αιμορραγία.


«Το Σάββατο ήταν καλά. Ήταν τα τέλεια Χριστούγεννα», λέει ο παππούς της μικρής μιλώντας σε τοπική εφημερίδα της Οκλαχόμα. «Της έκαναν επέμβαση επί δυόμιση ώρες, αλλά δεν μπορούσαν να σταματήσουν την αιμορραγία. Πιστεύουν ότι η μπαταρία (το οξύ) έφαγε την καρωτιδική αρτηρία μέσω του οισοφάγου... Δεν γνωρίζουμε πότε την κατάπιε», συνέχισε ο παππούς της μικρής.

Η οικογένεια της άτυχης Μπριάνα έχει ακόμα τρία παιδιά και χρειάστηκε οικονομική ενίσχυση για να συγκεντρώσει τα έξοδα της κηδείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE