Το Σάββατο η κηδεία του πρώην βουλευτή Λάρνακας Νίκου Κλεάνθους - Η παράκληση της οικογένειας

Το Σάββατο η κηδεία του πρώην βουλευτή Λάρνακας Νίκου Κλεάνθους - Η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο στον πρώην βουλευτή Λάρνακας Νίκο Κλεάνθους θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες το Σάββατο, 25 Ιουλίου 2026.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 10:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κοντού (Μεγάλη Εκκλησία) στη Λάρνακα.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στον ναό από τις 9:00 μέχρι τις 10:00 το πρωί, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα.

Ο Νίκος Κλεάνθους απεβίωσε την Τρίτη, 21 Ιουλίου 2026, σε ηλικία 78 ετών.

Η οικογένεια παρακαλεί όπως, αντί στεφάνων, γίνονται εισφορές στον Σύνδεσμο Στήριξης Παιδιών με Αναπηρίες «Ηλιαχτίδα Ζωής».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 την Παρασκευή υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών και συζήτηση ενόψει της επίσκεψης στην Κύπρο του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE