Άλλες 19 συλλήψεις για παράνομη παραμονή στην Κύπρο – Έξι επαναπατρίστηκαν

Άλλες 19 συλλήψεις για παράνομη παραμονή στην Κύπρο – Έξι επαναπατρίστηκαν

Σε συνέχεια των δράσεων της Αστυνομίας για αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, συνελήφθησαν σήμερα άλλα 19 πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, σε επιχείρηση της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑΜ) που διενεργήθηκε στη Λευκωσία, μέλη της ΥΑΜ Αρχηγείου, Λευκωσίας και Λάρνακας, καθώς επίσης μέλη της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης Πράσινης Γραμμής, εντόπισαν και συνέλαβαν 19 πρόσωπα για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ήδη έξι από τα πιο πάνω πρόσωπα, αναχώρησαν από την Κύπρο για τις χώρες καταγωγής τους, ενώ για τους υπόλοιπους συνεχίζονται οι διαδικασίες επαναπατρισμού τους.

Η Αστυνομία συνεχίζει να επικεντρώνει τις προσπάθειές της στη μεγιστοποίηση του αριθμού επαναπατρισμού υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία, σε συντονισμό με το Υφυπουργείο Μετανάστευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE