Μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων του Ισλαμικού Κράτους στη Ραμάντι

Μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων του Ισλαμικού Κράτους στη Ραμάντι

Μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων διενήργησε το Ισλαμικό Κράτος στην πόλη Ραμάντι του Ιράκ, λίγες μέρες μετά την ανακατάληψη της πόλης από τις ιρακινές ένοπλες δυνάμεις.

Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο  Al Jazeera, τουλάχιστον έντεκα μέλη ιρακινών δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν από επιθέσεις τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, που εμφανίζονται να έχουν εγκλωβιστεί στην πόλη Ραμάντι.


Οι επιθέσεις διενεργήθηκαν με αυτοκίνητα παγιδευμένα με εκρηκτικά στα προάστια της πόλης.Το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο δηλώσεις του δημάρχου της πόλης Ραμάντι μετέδωσε ότι οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν οικογένειες ως ανθρώπινες ασπίδες, σημειώνοντας ότι περισσότερες από 52 οικογένειες στην πόλη έχουν ως τώρα διασωθεί.

riknews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.