Παραλίγο τραγωδία στη Λεμεσό - Κινδύνεψαν στη θάλασσα τέσσερα πρόσωπα

Παραλίγο τραγωδία στη Λεμεσό - Κινδύνεψαν στη θάλασσα τέσσερα πρόσωπα

Σωτήρια ήταν η παρέμβαση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού το απόγευμα της Πέμπτης (23/7).

Πιο συγκεκριμένα διασώθηκαν τέσσερα πρόσωπα που κινδύνεψαν στην περιοχή ΛΕΜ15, στον Μόλο Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 7:00 μ.μ., όταν οι ναυαγοσώστες που βρίσκονταν σε υπηρεσία αντιλήφθηκαν ότι τέσσερα άτομα, τα οποία βρίσκονταν ανάμεσα σε δύο κυματοθραύστες, καλούσαν σε βοήθεια.

Οι ναυαγοσώστες αντέδρασαν άμεσα, επιβιβάστηκαν σε jet ski και έσπευσαν στο σημείο. Κατά την επιχείρηση διαπίστωσαν ότι δύο από τα πρόσωπα πάλευαν με τα κύματα, ενώ σε μικρή απόσταση βρίσκονταν ακόμη δύο αλλοδαποί, με τον έναν να προσπαθεί να κρατήσει στην επιφάνεια τον φίλο του, ο οποίος είχε εξαντληθεί και αδυνατούσε να παραμείνει στο νερό.

Οι διασώστες ανέσυραν τον άνδρα από τη θάλασσα και του παρείχαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες στην παραλία, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Όπως αναφέρεται, ο άνδρας ανέκτησε τις αισθήσεις του, ωστόσο είχε καταπιεί μεγάλη ποσότητα νερού και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του για περαιτέρω εξετάσεις.

Η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού επισημαίνει ότι το ναυαγοσωστικό σημείο ΛΕΜ15 είναι ένα από τα δύο στην επαρχία που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο, από τις 6:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα σημεία που λειτουργούν από τις 10:30 π.μ. μέχρι τις 6:00 μ.μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE