Χιόνια, ναρκωτικά...και τελικά χειροπέδες για 26χρονο σε χωριό της Λευκωσίας

Χιόνια, ναρκωτικά...και τελικά χειροπέδες για 26χρονο σε χωριό της Λευκωσίας

Στα πράσα έπιασε η αστυνομία νεαρό στη χιονισμένη Κακοπετρία. Είχε στο αυτοκίνητο του ποσότητα διάφορων ειδών ναρκωτικών ουσιών. Ακολούθησε έλεγχος και στο σπίτι του και τελικά κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Συγκεκριμένα γύρω στις 12.45π.μ. την Κυριακή,3/1/2016, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Μόρφου) και τον Αστυνομικών Σταθμών Κακοπετριάς και Ευρύχου, ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 26χρονου, εφτά χάπια έκσταση.

Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμά του 26χρονου, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ποσότητα συμπαγούς μαύρης ουσίας, ρητίνης κάνναβης, συνολικού βάρους 81,5 γραμμαρίων περίπου.

Ο 26χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Μόρφου) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE