VIDEO: Καρέ-καρέ η στιγμή της διάσωσης του λουόμενου από ναυαγοσώστη - Κινδύνεψε να πνιγεί

VIDEO: Καρέ-καρέ η στιγμή της διάσωσης του λουόμενου από ναυαγοσώστη - Κινδύνεψε να πνιγεί

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αρχές το πρωί του Σαββάτου, όταν λουόμενος κινδύνευσε να πνιγεί στην παραλιακή περιοχή της Χλώρακας, αφού παρασύρθηκε από τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα και τα επιφανειακά κύματα που επικρατούσαν στη φουρτουνιασμένη θάλασσα της Πάφου.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης ενεργοποίησε άμεσα το σχέδιο αντιμετώπισης του περιστατικού, αποστέλλοντας στην περιοχή ελικόπτερο της Αστυνομίας. Παράλληλα, ναυαγοσώστες έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να ανασύρουν τον λουόμενο με ασφάλεια στην ακτή, σώζοντάς του τη ζωή. Ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του.

Οι αρχές υπενθυμίζουν στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και έντονος κυματισμός, ακολουθώντας πάντοτε τις οδηγίες των ναυαγοσωστών.

Δείτε βίντεο από το PAFOS PRESS:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE