ΠτΔ πριν το δείπνο - «Ελπίζω η συζήτηση να είναι τόσο καλή όσο το πρωί»

ΠτΔ πριν το δείπνο - «Ελπίζω η συζήτηση να είναι τόσο καλή όσο το πρωί»

Την ευχή η αποψινή συζήτηση κατά το δείπνο του με τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη να είναι όσο καλή ήταν η συζήτηση του με τον ΓΓ το πρωί, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Εξερχόμενος σήμερα το απόγευμα του Προεδρικού Μεγάρου για να μεταβεί στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, χώρος, όπου θα διεξαχθεί το αποψινό δείπνο που παραθέτει ο ΓΓ των ΗΕ στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και στον ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε στους δημοσιογράφους ότι «το μόνο που θέλω να αναφέρω είναι να εκφράσω την ευχή και την ελπίδα, η συζήτηση απόψε να είναι τόσο καλή όσο ήταν η συζήτηση το πρωί με τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE