Βγήκε μπροστά και απολογήθηκε η ανάδοχος εταιρεία για το CyAlert - Η εξήγηση που έδωσε

Βγήκε μπροστά και απολογήθηκε η ανάδοχος εταιρεία για το CyAlert - Η εξήγηση που έδωσε

Σε δημόσια απολογία προχώρησε η GCC, ανάδοχος εταιρεία για την ανάπτυξη και λειτουργία του συστήματος CyAlert, μετά την καθυστέρηση στην αποστολή προειδοποιητικών μηνυμάτων προς τους κατοίκους δύο κοινοτήτων κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο πεδίο βολής Καλού Χωριού Λάρνακας.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει ότι κατά την ενεργοποίηση του συστήματος υπό πραγματικές συνθήκες έκτακτης ανάγκης παρουσιάστηκε απρόβλεπτο τεχνικό πρόβλημα, το οποίο επηρέασε την έγκαιρη αποστολή των ειδοποιήσεων.

Όπως επισημαίνει, οι τεχνικές ομάδες της GCC κινητοποιήθηκαν άμεσα, αποκατέστησαν πλήρως τη βλάβη και προχώρησαν στη λήψη πρόσθετων μέτρων για την ενίσχυση της αξιοπιστίας και της απρόσκοπτης λειτουργίας του συστήματος.

Η εταιρεία εκφράζει, παράλληλα, τη λύπη της για την αναστάτωση που ενδέχεται να προκλήθηκε στους πολίτες, υπογραμμίζοντας ότι παραμένει προσηλωμένη στη συνεχή υποστήριξη και αναβάθμιση του CyAlert, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση του κοινού σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE