«Σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο γνωστής αλυσίδας πιτσαρίας στη Λευκωσία

«Σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο γνωστής αλυσίδας πιτσαρίας στη Λευκωσία

Άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των €30,000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από υπεύθυνο πιτσαρίας στην επαρχία Λευκωσίας ότι, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (04/01), ήχησε το σύστημα συναγερμού του εν λόγω υποστατικού.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου διαπιστώθηκε ότι, άγνωστοι διέρρηξαν την εν λόγω πιτσαρία και έκλεψαν ένα μεταλλικό χρηματοκιβώτιο το οποίο υπολογίζεται ότι περιείχε το χρηματικό ποσό των €30,000 περίπου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

             

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE