Ελεύθερος ο 62χρονος επιχειρηματίας - Δεν του απαγγέλθηκαν γραπτώς κατηγορίες

Ελεύθερος ο 62χρονος επιχειρηματίας - Δεν του απαγγέλθηκαν γραπτώς κατηγορίες

Ελεύθερος αφέθηκε ο 62χρονος επιχειρηματίας από τη Λάρνακα, ο οποίος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά καταγγελλόμενες απάτες συνολικού ύψους περίπου 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, μετά την ολοκλήρωση της περιόδου κράτησής του και των ανακριτικών ενεργειών που διενεργήθηκαν, ο 62χρονος αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς να του απαγγελθούν γραπτώς κατηγορίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE