ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαρρήκτες «κτύπησαν» σε γνωστό κατάστημα ένδυσης – «Ψώνισαν» επώνυμα ρούχα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαρρήκτες «κτύπησαν» σε γνωστό κατάστημα ένδυσης – «Ψώνισαν» επώνυμα ρούχα

Με λεία πέραν των 100 χιλιάδων ευρώ έφυγαν διαρρηκτές που «κτύπησαν» πασίγνωστο κατάστημα ένδυσης στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, πρόκειται για πολυτελές κατάστημα που βρίσκεται απέναντι από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή από το ιδιοκτήτη του καταστήματος την Δευτέρα (04/01) το πρωί όταν πήγε να το ανοίξει.

Εκ πρώτης φαίνεται πως οι διαρρήκτες αφαίρεσαν την κλειδαριά της εισόδου, απέκοψαν το σύστημα συναγερμού και άρπαξαν επώνυμα ρούχα άξιας πέραν των 100 χιλιάδων ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού είναι στην σκηνή όπου διερευνά την υπόθεση, λαμβάνοντας τεκμήρια και εξετάζοντας το ενδεχόμενο οι δράστες να άφησαν δακτυλικά αποτυπώματα στο μαγαζί.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE