Ένοχος για κατοχή με σκοπό την προμήθεια - Πέντε χρόνια φυλάκιση σε 23χρονο

Ένοχος για κατοχή με σκοπό την προμήθεια - Πέντε χρόνια φυλάκιση σε 23χρονο

Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, 23χρονο αφού τον βρήκε ένοχο στις κατηγορίες της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ στις 6 Φεβρουαρίου, 2026 στη Λάρνακα, εντοπίστηκε ένα περίπου κιλό κάνναβης με την Αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη του καταδικασθέντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE