Θλίψη για τον 66χρονο Μιχάλη - Πότε θα γίνει η κηδεία - Δείτε φωτογραφία

Θλίψη για τον 66χρονο Μιχάλη - Πότε θα γίνει η κηδεία - Δείτε φωτογραφία

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο Μιχάλης Στεφάνου, καταγόμενος από τον Ασώματο και επανεγκατεστημένος στον Κορμακίτη.

Η εξόδιος νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2026, στις 5:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Μάρωνα στην Ανθούπολη, όπου συγγενείς, φίλοι και όσοι τον γνώριζαν θα έχουν την ευκαιρία να του απευθύνουν το τελευταίο «αντίο».

Στη σύζυγό του, στα παιδιά του, στα αδέλφια, στα εγγόνια του, καθώς και σε όλους τους οικείους του, εκφράζονται τα ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλειά του.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και γένι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE