Ο Όμιλος Λεπτός παρουσιάζει το νέο του εταιρικό βίντεο

Ο Όμιλος Λεπτός παρουσιάζει το νέο του εταιρικό βίντεο

Ο Όμιλος Λεπτός παρουσιάζει το νέο του εταιρικό βίντεο

Ο Όμιλος Λεπτός παρουσιάζει το νέο του εταιρικό βίντεο, αποτυπώνοντας μια πορεία άνω των 65 χρόνων που χαρακτηρίζεται από όραμα, συνέπεια και διαρκή εξέλιξη.

Από την ίδρυσή του το 1960 μέχρι σήμερα, ο Όμιλος έχει αναπτύξει μια ισχυρή και πολυδιάστατη παρουσία στην Κύπρο και την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, με δραστηριότητες στους τομείς της Ανάπτυξης Γης & Ακινήτων, της Υγείας, της Εκπαίδευσης, του Τουρισμού, της Διαχείρισης Ακινήτων και των Επαγγελματικών Υπηρεσιών.

Μέσα από δυναμικές εικόνες και μια σύγχρονη παρουσίαση της μακροχρόνιας δραστηριότητάς του Ομίλου, το νέο βίντεο αναδεικνύει το έργο, τους ανθρώπους, τις αξίες, την εμπειρία και τη φιλοσοφία που συνεχίζουν να καθοδηγούν τον Όμιλο Λεπτός, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην οικονομία, την κοινωνία και τη σύγχρονη ποιότητα ζωής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE