Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Η κατάσταση σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο, έχει καταστεί επικίνδυνη»

Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Η κατάσταση σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο, έχει καταστεί επικίνδυνη»

Για άμεση ενημέρωση όσο αφορά το οδικό δίκτυο, το κοινό μπορεί να βρίσκει όλες τις τελευταίες πληροφορίες στο Application της Αστυνομίας, στην κατηγορία «Οδικό Δίκτυο».

Λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε ολόκληρη την Κύπρο, η κατάσταση σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο, έχει καταστεί επικίνδυνη.

Λόγω καταρρακτωδών βροχών και πυκνής ομίχλης, η ορατότητα είναι εξαιρετικά περιορισμένη στις περιοχές Τροόδους, Πλατρών, Καλού Χωριού Λεμεσού και Μαχαιρά.

Παράλληλα στο οδικό δίκτυο που ενώνει τα χωριά Φαρμακάς, Απλίκι, Παλαιχώρι, Ασκάς, Φτερικούδι, Άλωνα, ΠΛατανιστάσα, Λειβάδια, Αληθινού, Λαγουδερών και Σαράντι και στο δρόμο Γεράσας – Καλού Χωριού Λεμεσού, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών και οι δρόμοι έχουν καταστεί επικίνδυνοι.

Επίσης, σε αρκετούς δρόμους των ορεινών περιοχών, έχει σχηματιστεί παγετός, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να καταστούν ολισθηροί.

Όλοι οι πιο πάνω δρόμοι, είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά επικίνδυνοι. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα.
   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE