Σκληρή επίθεση ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ για την ηλεκτρική διασύνδεση - «Έχει αλλεργία στις στρατηγικές συμμαχίες;»

Σκληρή επίθεση ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ για την ηλεκτρική διασύνδεση - «Έχει αλλεργία στις στρατηγικές συμμαχίες;»

Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ με φόντο το ζήτημα της ηλεκτρικής διασύνδεσης και ειδικότερα το έργο GSI.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, με ανακοίνωσή του, απαντά στις τοποθετήσεις του ΑΚΕΛ, διερωτώμενος κατά πόσον το κόμμα της Αριστεράς «δικαιούται να παραδίδει μαθήματα» για θέματα ενέργειας και οικονομίας.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΔΗΣΥ κάνει αναφορά στη διακυβέρνηση του ΑΚΕΛ, υποστηρίζοντας ότι κατά τη συγκεκριμένη περίοδο «ανατινάχθηκε ο μεγαλύτερος ηλεκτροπαραγωγικός σταθμός της Κύπρου», με σοβαρές, όπως αναφέρει, επιπτώσεις για τη χώρα.

Παράλληλα, ο ΔΗΣΥ επαναφέρει το ερώτημα κατά πόσον το ΑΚΕΛ στηρίζει ή όχι την υλοποίηση της ηλεκτρικής διασύνδεσης GSI, ζητώντας ξεκάθαρη τοποθέτηση.

«Στηρίζει ή όχι την υλοποίηση της ηλεκτρικής διασύνδεσης – GSI; Ή, τελικά, έχει αλλεργία στην οικοδόμηση ισχυρών στρατηγικών συμμαχιών της Κύπρου με το Ισραήλ και χώρες της Δύσης;», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ο ΔΗΣΥ υποστηρίζει ακόμη ότι το ζήτημα της ενέργειας συνδέεται άμεσα με τις στρατηγικές επιλογές της χώρας, καλώντας το ΑΚΕΛ να τοποθετηθεί επί της ουσίας για το έργο και τη σημασία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»

Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»

Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE