Αγνώριστη η Λεωφόρος Τσερίου: Τέλος η ταλαιπωρία σε μεγάλο τμήμα της - Οι εικόνες που ανέβασε πολίτης

Αγνώριστη η Λεωφόρος Τσερίου: Τέλος η ταλαιπωρία σε μεγάλο τμήμα της - Οι εικόνες που ανέβασε πολίτης

Στην τελική της μορφή φαίνεται να περνά ένα μεγάλο τμήμα της Λεωφόρου Τσερίου στον Στρόβολο, μετά από μήνες εργασιών και κυκλοφοριακής ταλαιπωρίας για κατοίκους και οδηγούς της περιοχής.

Όπως αναφέρει πολίτης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι εργασίες σε μεγάλο κομμάτι της λεωφόρου φαίνεται να έχουν ολοκληρωθεί, με την εικόνα του δρόμου να είναι πλέον αισθητά διαφορετική.

Στις φωτογραφίες που συνοδεύουν την ανάρτηση διακρίνεται το νέο οδόστρωμα, η διαγράμμιση, καθώς και τα αναβαθμισμένα πεζοδρόμια.

«Μετά από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας, ένα μεγάλο κομμάτι της Λεωφόρου Τσερίου στον Στρόβολο φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πολίτης.

Παράλληλα, σημειώνει πως όσοι χρησιμοποιούσαν καθημερινά τη συγκεκριμένη διαδρομή γνωρίζουν την υπομονή που χρειάστηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη νέα εικόνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE