Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή
Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης», ο νέος θεσμός του δημιούργησε ο Προεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

Ο λόγος για την Κύπρια σχεδιάστρια Λουκία Κυριάκου που από τον Ιούλιο του 2015 διατηρούσε σχέση με την Ελλαδίτη Κώστα Καρασερίδη. Μάλιστα η ίδια και πάλι είχε ενημερώσει το προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με τα ευχάριστα νέα, όμως 6 μήνες μετά είναι ξανά single.
Δεν γνωρίζουμε και δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε για τους λόγους του ξαφνικού χωρισμού, αυτό που είναι σίγουρο όμως είναι ότι η Παφίτσσα κούκλα σίγουρα έχει πολλούς που θα ενδιαφερθούν για να την πολιορκήσουν.





Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




