Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»
Είναι θετικά τα μηνύματα μέχρι αυτή τη στιγμή, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ερωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλα τα οργανωμένα σύνολα Βατυλής εκφράζουν τη θλίψη τους για τον θάνατο του συγχωριανού τους, Αντώνη (Τώνη) Γεωργίου Πηχίδη, ο οποίος αναχώρησε για το μεγάλο ταξίδι σε ηλικία 65 ετών.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 11 Αυγούστου 2026, στις 10:00 π.μ., στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Λάρνακα. Συλλυπητήρια θα δέχεται η οικογένεια στην εκκλησία από τις 9:30 π.μ. έως τις 10:00 π.μ.
Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου, ενώ ακολούθως θα προσφερθεί καφές στο Moments Hall στη Λάρνακα.
Η οικογένεια, αντί στεφάνων, παρακαλεί όπως γίνουν εισφορές στο Σωματείο Κοινωνικής Ευημερίας Βατυλής, στον Σύνδεσμο Παραπληγικών και στη Φιλόπτωχο Παναγίας Φανερωμένης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




