Τραγωδία με 28χρονη Κύπρια στο Λονδίνο: Βγήκε βόλτα με τα σκυλιά της και δεν επέστρεψε ποτέ - Δικάζονται δύο χρόνια μετά

Τραγωδία με 28χρονη Κύπρια στο Λονδίνο: Βγήκε βόλτα με τα σκυλιά της και δεν επέστρεψε ποτέ - Δικάζονται δύο χρόνια μετά

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της 28χρονης Laura Sone-Demetrious, η υπόθεση περνά πλέον στις δικαστικές αίθουσες, με δύο άνδρες να βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες για πρόκληση θανάτου λόγω επικίνδυνης οδήγησης.

Η νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της τον Ιανουάριο του 2024, ενώ είχε βγει για την καθιερωμένη απογευματινή βόλτα με τα σκυλιά της, στην περιοχή Enfield του βόρειου Λονδίνου.

Το δυστύχημα συνέβη στην πολυσύχναστη Α10. Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, η 28χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, το οποίο φέρεται στη συνέχεια να εγκατέλειψε τη σκηνή.

Η ταυτοποίηση της Laura έγινε κάτω από ιδιαίτερα τραγικές συνθήκες. Οι Αρχές κατάφεραν να εξακριβώσουν την ταυτότητά της μέσα από την ετικέτα που έφερε ένα από τα σκυλιά της.

Η Laura ήταν φίλαθλος της Άρσεναλ και εργαζόταν στο Tottenham Stadium. Η οικογένειά της την περιέγραψε ως μια χαμογελαστή και εξωστρεφή νέα γυναίκα, γεμάτη αγάπη για τους ανθρώπους και τα ζώα.

Δύο κατηγορούμενοι ενώπιον Δικαστηρίου

Για την υπόθεση κατηγορούνται ο 20χρονος Sedor Olmez και ο 31χρονος Roderick Mirzakhanian, από το Tottenham.

Οι δύο εμφανίστηκαν ενώπιον του Highbury Corner Magistrates’ Court, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για πρόκληση θανάτου λόγω επικίνδυνης οδήγησης. Σε βάρος του 20χρονου έχει απαγγελθεί επιπλέον κατηγορία για οδήγηση χωρίς ασφαλιστική κάλυψη κατά τον χρόνο του περιστατικού.

Η πρώτη διαδικασία ήταν σύντομη και οι δύο περιορίστηκαν στην επιβεβαίωση των προσωπικών τους στοιχείων, χωρίς να κληθούν σε αυτό το στάδιο να δηλώσουν εάν παραδέχονται ή αρνούνται τις κατηγορίες.

Στο δικαστήριο βρέθηκαν πολλά μέλη της οικογένειας της 28χρονης.

«Ήταν ένας άγγελος μεταμφιεσμένος»

Μετά τον θάνατό της, οι δικοί της άνθρωποι είχαν μιλήσει με συγκλονιστικά λόγια για τη Laura.

Ο πατέρας της, Peter, είχε περιγράψει την ημέρα που πληροφορήθηκε τον θάνατό της ως τη δυστυχέστερη της ζωής του, λέγοντας πως ήλπιζε να χτυπήσει ξανά το τηλέφωνο και να μάθει ότι επρόκειτο για λάθος.

Η αδελφή της, Gina, την είχε χαρακτηρίσει «άγγελο μεταμφιεσμένο», περιγράφοντας μια γυναίκα που χαμογελούσε, χόρευε ακόμη και χωρίς μουσική και είχε ιδιαίτερη σχέση με τα σκυλιά της, στα οποία μιλούσε σαν να ήταν άνθρωποι.

Το δικαστήριο έκρινε ότι, λόγω της σοβαρότητας των κατηγοριών, η υπόθεση δεν μπορεί να εκδικαστεί στο συγκεκριμένο επίπεδο και θα πρέπει να οδηγηθεί σε ανώτερο δικαστήριο.

Οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους και αναμένεται να παρουσιαστούν στις 4 Σεπτεμβρίου στο Old Bailey, για την επόμενη φάση της διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη διασταύρωση της Α10 είχε γίνει και στο παρελθόν τόπος θανατηφόρου δυστυχήματος. Το 2017, η 44χρονη Nilgün Akgün είχε χάσει τη ζωή της επιχειρώντας να διασχίσει το ίδιο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE