Νέο περιστατικό βίας: Άνδρας ξυλοκόπησε τη σύζυγο του στα κατεχόμενα

Νέο περιστατικό βίας: Άνδρας ξυλοκόπησε τη σύζυγο του στα κατεχόμενα

Νέο σοβαρό περιστατικό έμφυλης βίας καταγράφηκε στα κατεχόμενα, με άνδρα να κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του στην κατεχόμενη Μια Μηλιά, προκαλώντας της, μεταξύ άλλων, ρήξη τυμπάνου στο αριστερό αυτί.

Σύμφωνα με τον ηλεκτρονικό τουρκοκυπριακό Τύπο και την «αστυνομία», το περιστατικό σημειώθηκε στις 17 Ιουλίου, όταν, έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση μέσα στην κατοικία τους, ο ύποπτος φέρεται να χτύπησε τη σύζυγό του σε διάφορα σημεία του σώματος και να τη χαστούκισε δύο φορές στο αριστερό αυτί.

Η καταγγελία υποβλήθηκε στις 10 Αυγούστου και ο άνδρας συνελήφθη την ίδια ημέρα. Κατά την παρουσίασή του ενώπιον «δικαστηρίου», δήλωσε ότι μετάνιωσε για την πράξη του.

Η «δικαστής» Ζεχρά Γιαλκούτ Μπιλγκέτς αποφάσισε όπως ο ύποπτος αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη «δίκη», με απαγόρευση εξόδου από τα κατεχόμενα, χρηματική εγγύηση 100.000 τουρκικών λιρών και δύο εγγυητές, οι οποίοι υπέγραψαν εγγυήσεις ύψους 700.000 λιρών έκαστος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.