Έτρεχε και δεν έφτανε η Πυροσβεστική- Ανταποκρίθηκε σε 21 κλήσεις για βοήθεια

Έτρεχε και δεν έφτανε η Πυροσβεστική- Ανταποκρίθηκε σε 21 κλήσεις για βοήθεια

Σε 21 κλήσεις για βοήθεια, εκ των οποίων οκτώ πυρκαγιές, εννέα ειδικές εξυπηρετήσεις και τέσσερις ψευδείς κλήσεις, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 06:00 χθες μέχρι και η ώρα 06:00 σήμερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 23:30 χθες λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε αρθρωτό όχημα μάρκας Mercedes το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στο χωριό Μονή παρά το πρατήριο καυσίμων ESSO.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Αγίου Νικολάου. Στις 00:07 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE