Επιμένει στην αθωότητά του ο Δίπλαρος: «Τον έλεγα 'θείο' από σεβασμό»

Επιμένει στην αθωότητά του ο Δίπλαρος: «Τον έλεγα 'θείο' από σεβασμό»

Έγγραφο ημερομηνίας 04/01/2016 από το Κτηματολόγιο προσκόμισε ο Bουλευτής του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος, προς υπεράσπισή του αναφορικά με το θέμα της ενοικίασης εστίας του ΤΕΠΑΚ, υπό την ονομασία «Εστία Δίπλαρος».

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο έγγραφο που έδωσε την Δευτέρα (04/01) στην δημοσιότητα, αποδεικνύεται ότι ο υποφαινόμενος δεν είναι κάτοχος οποιασδήποτε ακίνητης περιουσίας στην επαρχία της Λεμεσού.

Βέβαια, δεν διαψεύδεται το γεγονός της σύγκρουσης συμφερόντων για την οποία κατηγορείται ο βουλευτής. Ο τελευταίος, ως γνωστόν, είχε καταθέσει πρόταση νόμου για το ΤΕΠΑΚ το 2013.

Ο κ. Δίπλαρος σε περαιτέρω προσπάθεια υπεράσπισής του, αναφέρει ότι ήρθε σε επαφή με το ΤΕΠΑΚ, για να βοηθήσει «κάποιον» 70χρονο, ο οποίος λόγω ηλικίας, δεν μπορούσε να αποταθεί μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο ίδρυμα, για διακανονισμό της ενοικίασης του ακινήτου που κατέχει.

Αναφέρει πως ο ίδιος ο ιδιοκτήτης ζήτησε τη βοήθειά του, ως τότε δημοσιογράφου και δημοτικού συμβούλου.

Σημειώνει, επίσης, προς διάψευση των ισχυρισμών περί συγγένειας του με τον συγκεκριμένο, ότι τον αποκαλούσε «θείο» κατά τις επαφές του με το ΤΕΠΑΚ, λόγω σεβασμού για την ηλικία του.

Διαβάστε ακόμη: «Πονοκέφαλος» για Ευθύμιο Δίπλαρο το ΤΕΠΑΚ – Η υπογραφή του σε συμβόλαιο!​

Απαντά ο Δίπλαρος στις κατηγορίες για την εμπλοκή του στο ΤΕΠΑΚ – «Κάποιοι επιχειρούν σκευωρία εναντίον μου»

Επιμέλεια: Ανδρέας Χαραλάμπους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE