Facebook: Η γιαγιά, οι σπασίκλες και η αποστομωτική ανάρτηση του Ζούκερμπεργκ

Facebook: Η γιαγιά, οι σπασίκλες και η αποστομωτική ανάρτηση του Ζούκερμπεργκ

Προσέξτε τι γράφετε, μπορεί να σας απαντήσει ο κ. Facebook!

Με ένα tweet του χθες ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ απέδειξε ότι δεν έχει φτάσει τυχαία εκεί που είναι. Εξυπνος, ετοιμόλογος και επικοινωνιακός έδωσε αποστομωτική απάντηση σε χρήστη του Facebook. 

Ολα ξεκίνησαν όταν μία γιαγιά έγραψε στον λογαριασμό της: «Λέω συνεχώς στις εγγονές μου να τα φτιάξουν με τον σπασίκλα (nerd) του σχολείου τους, γιατί μπορεί να γίνει ένας Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Τον ευχαριστώ πολύ για το Facebook. Ηρθα ξανά σε επαφή με τους συγγενείς μου, πολλούς παλιούς φίλους και συμμαθητές».

Πού να φανταζόταν η κυρία Darlene Hackemer Loretto που ανέβασε το post, ποιος θα το σχολίαζε από κάτω!

Ο ίδιος ο άνθρωπος που δημιούργησε το Facebook έσπευσε να της απαντήσει και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο: «Ακόμα καλύτερα θα ήταν να τις ενθαρρύνεις να γίνουν οι ίδιες ο σπασίκλας του σχολείου ώστε να εξελιχθούν στον επόμενο επιτυχημένο εφευρέτη!».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν ήξερα για τη λιμουζίνα» - Αιχμές Προέδρου Χριστοδουλίδη για εσκεμμένη διαρροή από τη Βουλή

«Δεν ήξερα για τη λιμουζίνα» - Αιχμές Προέδρου Χριστοδουλίδη για εσκεμμένη διαρροή από τη Βουλή

Σήκωσε το γάντι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε για την αγορά νέας θωρακισμένης λιμουζίνας, δηλώνοντας πως ο ίδιος δεν γνώριζε οτιδήποτε για την πρόθεση αγοράς του οχήματος και αφήνοντας την ίδια ώρα σαφείς αιχμές για τους λόγους που το θέμα διέρρευσε στη δημοσιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE