Απίστευτο: Προκάλεσαν ζημιές εκατοντάδων ευρώ σε κοινοτικό Αμφιθέατρο για να κλέψουν… σύρματα - Δείτε εικόνες

Απίστευτο: Προκάλεσαν ζημιές εκατοντάδων ευρώ σε κοινοτικό Αμφιθέατρο  για να κλέψουν… σύρματα - Δείτε εικόνες

Στόχος διαρρηκτών έγινε το Κοινοτικό Αμφιθέατρο Αγίας Βαρβάρας, με τις εικόνες από τον χώρο να αποτυπώνουν τις ζημιές που άφησαν πίσω τους.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, οι δράστες φέρονται να εισήλθαν στον χώρο με σκοπό την κλοπή, αφαιρώντας σύρματα, τα οποία εκτιμάται ότι μπορούν να τους αποφέρουν μόλις μερικές δεκάδες ευρώ από την πώλησή τους.

Το κόστος που άφησαν πίσω τους, ωστόσο, είναι πολλαπλάσιο. Από τη διάρρηξη και τις καταστροφές προκλήθηκαν ζημιές αρκετών εκατοντάδων ευρώ.

«Το κέρδος των διαρρηκτών, μερικές δεκάδες ευρώ που θα πάρουν από την πώληση των συρμάτων που έκλεψαν. Αυτά, χωρίς περαιτέρω σχόλια…», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Οι φωτογραφίες από το Κοινοτικό Αμφιθέατρο αποτυπώνουν το αποτέλεσμα της διάρρηξης:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.