Στην Αγία Νάπα ο επίσημος εορτασμός των Θεοφανείων

Στην Αγία Νάπα ο επίσημος εορτασμός των Θεοφανείων

Πραγματοποιούνται αύριο σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου οι εορτασμοί των Θεοφανείων.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η Κυβέρνηση θα είναι παρούσα και θα εκπροσωπηθεί στους εορτασμούς των Αγίων Θεοφανείων.

Στη Λεμεσό, στην Εκκλησία Αγ. Νάπας, θα παραστεί ο Αν. Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ενώ στη Λάρνακα, στην Εκκλησία Αγίου Λαζάρου, θα βρίσκεται ο Επίτροπος Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα, Φώτης Φωτίου.

Στην Πάφο, στην Εκκλησία Αγίων Αναργύρων, θα παρευρεθεί ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ στην Αγία Νάπα και συγκεκριμένα στην Εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας θα παραστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Στο Ζύγι, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα Ζυγίου, θα βρίσκεται για το εορτασμό των Θεοφανειών η Επίτροπος Ισότητας, Ιωσηφίνα Αντωνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE