Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί: Στο μικροσκόπιο επεισόδιο τα ξημερώματα στην Πάφο

Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί: Στο μικροσκόπιο επεισόδιο τα ξημερώματα στην Πάφο

Με οδηγίες του κ. Πανίκου Σταύρου, Αναπληρωτή Αρχηγού Αστυνομίας, τέθηκαν σήμερα σε διαθεσιμότητα τρία μέλη της Αστυνομίας, ηλικίας 36, 43 και 44 ετών.

Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, η οποία φέρεται να διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 13ης Αυγούστου 2026, στην Πάφο. Να σημειωθεί ότι κατά τον χρόνο του επεισοδίου, τα τρία μέλη της Αστυνομίας βρίσκονταν εκτός καθήκοντος.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE