Άγρια επίθεση στη Λεμεσό: Στο Νοσοκομείο με τραύμα στο πρόσωπο 39χρονος - Συνελήφθη ο ύποπτος

Άγρια επίθεση στη Λεμεσό: Στο Νοσοκομείο με τραύμα στο πρόσωπο 39χρονος - Συνελήφθη ο ύποπτος

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 39 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης και τραυματισμού, που διαπράχθηκε χθες βράδυ, στην επαρχία Λεμεσού, εναντίον άντρα ηλικίας 39 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 8.30 χθες το βράδυ, σε περιοχή της Λεμεσού, ο 39χρονος δέχθηκε επίθεση από άλλο πρόσωπο. Αυτός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο, που πιστεύεται ότι προκλήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο. Αφού ο 39χρονος έτυχε περίθαλψης, έλαβε εξιτήριο.

Από τις εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας, προέκυψαν στοιχεία εναντίον 39χρονου. Ο 39χρονος ύποπτος εντοπίστηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, που προχώρησαν στη σύλληψη του, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE