Γυναίκα συνελήφθη γιατί έστελνε δηλητηριασμένους καφέδες στον πρώην σύντροφό της

Γυναίκα συνελήφθη γιατί έστελνε δηλητηριασμένους καφέδες στον πρώην σύντροφό της

Μια 43χρονη γυναίκα από την Τασμανία συνελήφθη και κατηγορείται ότι έστελνε δηλητηριασμένους καφέδες στον πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 43χρονη αγόραζε τους καφέδες, έβαζε άγνωστη ουσία και στη συνέχεια να χρησιμοποιούσε την εφαρμογή Airtasker για να τους παραδίδει στον πρώην σύντροφό της.

Ο 47χρονος άνδρας δεν ήπιε τον πρώτο καφέ, καθώς τον θεώρησε ύποπτο, και απευθύνθηκε στην αστυνομία. Το περιστατικό πυροδότησε έρευνα που διήρκεσε αρκετούς μήνες.

«Το θύμα παρέλαβε τον καφέ, διαπίστωσε ότι ήταν ασυνήθιστος και ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία, γεγονός που οδήγησε στην έναρξη της έρευνας», δήλωσε η επιθεωρήτρια Αλίνα Κρακ.

Όπως ανέφερε, η αστυνομία εκτιμά ότι η γυναίκα έστειλε αρκετούς καφέδες στον πρώην σύντροφό της, «με πρόθεση να του προκαλέσει σωματική βλάβη».

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.